3

Vill eran förening ha en Mobilanpassad Hemsida?

Det är lika roligt varje gång en förening hör av sig oss och vill ha en mobilanpassad hemsida.
Vi har stor erfarenhet att utveckla och leverera mobilanpassade hemsidor till föreningslivet. Vi arbetar både med ideella och ekonomisk föreningar.
Funktioner till hemsidan såsom bildspel, bildgalleri, kalendarium, formulär eller inloggning för styrelse och medlemmar ser vi som en självklarhet att kunna erbjuda till våra föreningskunder.

Vi tar helhetsansvar för eran hemsida, detta innebär att vi driftar hemsidan i vårt webbhotell, registrerar och förnyar domännamn samt levererar e-posttjänster. Självklart har vi även service och supportpaket.

Om våra föreningskunder

Vi har föreningskunder som är bostadsrättsföreningar, bygdeföreningar, vägföreningar, fiberföreningar, idrottsföreningar samt stort samarbete med ett flertal folkets hus & folkparker runt om i Sverige.

Vad kostar en förenings hemsida?

Vi har stor förståelse för att många föreningar har en begränsad ekonomi. Efter många års erfarenhet att arbeta med föreningar har vi lyckats paketera flertal riktigt prispressade hemsidepaket till föreningslivet. Det är inte helt ovanligt heller att vi bjuder på domännamnsregistrering eller webbhotell.

Skall vi presentera någon form av kostnadsuppskattning för en mobilanpassade hemsida till er som förening så har vi hemsidepaket att erbjuda från endast 4800kr i framställningskostnad för en komplett föreningshemsida.

Vi offererar alltid vad den mobilanpassade hemsidan med funktionerna kommer att kosta exakt med rabatter och förmåner innan arbetet påbörjas.

Publicerad hemsida innan betalning

Först när hemsidan är godkänd, publicerad och ni som förening är nöjda med hemsidan det är först då vi skickar fakturan och tar betalt för vårt arbete.