hemsida_till_ert_foretag_5

Behöver ert företag en ny Hemsida?

Vi har levererat och hjälpt företag i alla de olika branscher med utveckling och producering av användarvänliga, attraktiva och professionella mobilanpassade hemsidor i snart 8år. Från den lilla enkla och tydliga hemsidan till den stora och mest avancerade mobilanpassade hemsidan. Oavsett storlek och funktioner på hemsidan så har vi alltid användarvänligheten i fokus.

Självklart är alla hemsidor vi levererar Mobilanpassade och anpassade för Google. Ett modernt publiceringsverktyg för att logga in på hemsidan för uppdateringar finns också alltid att tillgå om man vill sköta uppdateringar själv. Alternativet är att vi uppdaterar hemsidan löpande efter behov såklart.

Funktioner till hemsidan såsom bildspel, bildgalleri, kalendarium, formulär eller inloggningssystem ser vi som en självklarhet att kunna erbjuda.

En stor styrka vi har är att kunna leverera helheten till våra kunder. Vi erbjuder alla tänkbara tjänster man behöver kring sin hemsida. Domännamn, webbhotell till e-postkonton.

Behöver ni bilder till hemsidan?

Förutom att vi har lång erfarenhet av att arbeta med mobilanpassade hemsidor så erbjuder vi även bilder ifrån våran bildbank. I bildbanken hittar ni bilder ifrån alla tänkbara företagsbranscher. Vi har även flygbilder över Norra Bohuslän att erbjuda. Vi har också bra samarbete med fotograf som vi kan rekommendera till riktigt bra priser.

Vad kostar en företags hemsida?

Produkter i hög kvalité till lägre priser! Med våran affärsmodell som vi arbetar efter så lyckas vi hålla nere våra kostnader inom företaget och det gör att priserna till er som kund blir lägre än normalt. Vi levererar hemsidor fr. låg kostnad om 6 800kr som är en engångskostnad för framställning för en komplett hemsida.

Jämför oss gärna med andra företag.

Om våra företagskunder

Vi har företagskunder som verkar inom hantverkarbranschen, entreprenadbranschen, skönhetssalonger, butiker inom detaljhandel, fastighetsmäklare, hotell och restaurang, fastighetsbolag, konsultverksamheter och många fler.

Vår kundkrets inom Profil- Webbutveckling & Drifttjänster är rikstäckande samt även utanför Sverige.

Publicerad hemsida innan betalning

Först när hemsidan är godkänd, publicerad och ni som företag är nöjda med hemsidan det är först då vi skickar fakturan och tar betalt för vårt arbete.