IT-tekniker med PHP kunskap och erfarenhet av API integrationer

Vill du arbeta med domäner, webbhotell, e-post, SSL-Certifikat, WordPress mm.? Vi söker dig som brinner för IT-drift, hemsidor och domäner. Kust IT befinner sig i tillväxt och söker nu efter en medarbetare som vill arbeta med vår IT-drift. Idag förvaltar Kust IT WordPress hemsidor, SSL Certifikat, e-postkonton samt systemlösningar till över 250 företag runt om i Sverige.

Med stor efterfrågan på våra tjänster inom webbutveckling, systemutveckling och drifttjänster så söker vi nu en person som vill arbeta med vår IT-miljö där alla våra slutkunders drift ingår.

Om tjänsten

Vi utökar nu vårt team med en ytterligare en tjänst inom IT-drift. Du arbetar tillsammans i team med dina kollegor med ett präglat kundfokus och hög servicenivå. I ditt uppdrag som IT-tekniker kommer du att ansvara för vår IT genom att ha koll på den dagliga IT-driften samt migrera nya kunder till vår IT-miljö, att flytta över domäner, e-postkonton och tillhörande drifttjänster till vår IT-miljö. Att vara behjälplig mot befintliga och nya kunder med att använda sina IT-tjänster. Att bistå projektledare och utvecklare med teknisk kunskap och vägledning vid projekt som har integrationer mellan system, då kan din kunskap inom PHP och API komma till nytta för verksamheten.

Om Kust IT

Kust IT är ett expanderande It-företag beläget i Tanumshede, Norra Bohuslän. Vi har sedan 2009 levererat hemsidor till företag i alla branscher. Idag servrar vi över 250 WordPress hemsidor, webbhotell, domäner och e-post m.m.

Vårt verksamhetsområde inom systemutveckling växer i rasande fart, tillsammans med samarbetspartner tar vi fram nya molnbaserade system och plattformar som vi paketerar till färdiga system till företag, myndigheter och kommuner. Vi har många samarbetspartners och är ständigt på jakt att knyta nya kontakter. Vi har precis flyttat in i nya stora lokaler mitt i centrum i Tanumshede med 10 härliga kontor och tillhörande konferensrum.

Vi söker dig som

 • har flera års erfarenhet av IT-branschen
 • har erfarenhet av Microsoft 365, Domäner, DNS, SSL Certifikat, Webhosting, WordPress, Google tjänster som exempel Google Analytics, Google Tag Manager, Google Search Console, Google AdWords.
 • har erfarenhet av PHP och API för att kunna vara behjälplig mot projektledare och utvecklare samt samarbetspartners. (dock kommer du inte arbeta med programmering, det gör våra utvecklare, men kunskap måste finnas.)
 • är kommunikativ och uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska
 • är självgående, uthållig, arbetar strukturerat och ser dig själv som en driven lagspelare
 • har B-körkort

Vi erbjuder

 • Arbete under eget ansvar med möjlighet till distansarbete och flextid
 • Fast månadslön
 • Tjänstepension
 • Friskvårdsbidrag
 • Möjlighet att växa inom företaget

Tjänsten är heltidsanställning alternativt deltidsanställning beroende på dig som söker. Provanställning 6 månader tillämpas.
Tillträde av tjänst sker omgående eller enligt överenskommelse.

Känner du igen dig i ovanstående och tycker att detta låter som en intressant utmaning är du varmt välkommen med din ansökan.

Ansökan

Vänligen maila din ansökan till mattias.larsson@kustit.se
Urval och intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan

Kontaktperson för anställningen

Mattias Larsson
Telefon: 0737418669
E-post: mattias.larsson@kustit.se