E-post – Hosted Exchange, Imap & POP

E-post, kalender & kontakter med full synkronisering

Hosted Exchange ger er möjligheten att dela e-post, kontakter och kalendrar med varandra och framförallt synkning med mobiltelefon.

Ingår gör givetvis virusskydd, skräppostfilter (antispam) och daglig backup.


Era mail, kalendrar och kontakter ligger säkert

Skulle er dator gå sönder eller att ni skall byta dator till en nyare så behöver ni inte oroa er för eran e-post eftersom all information ligger kvar i er brevlåda på Exchange servern.

När man konfigurerar upp ert e-post konto på er nya dator så hämtar e-postklienten hela er brevlåda.


En kund som använder våran Exchange E-post

Äntligen slipper vi fundera över om vi redan har läst det där mailet eller besvarat det eftersom vi får samma brevlåda på datorn, mobilen samt i webbmailen så har vi läst ett mail så står det som läst i alla våra enheter.

Detsamma gäller ett skickat mail också finns i skickat mappen.

Sedan att vi alltid kan hålla kalendern uppdaterad och aktuell utan att behöva tänka på att synkronisera den eftersom det går över Exchange automatiskt.


Ta vara på möjligheterna med modern e-post

Ni kommer alltid åt aktuell information via såväl era e-postklienter, mobiltelefon samt via en webbmail (Outlook Web Access) med samma funktionalitet som e-postklienten Microsoft Office Outlook.

Med Hosted Exchange har ni alltid den senaste informationen var ni än befinner er. Detta tack vare tekniker som PushMail och ActiveSync. Hosted Exchange kan även synca mot iOS (iPhone, iPad) och Android.

På den egna datorn används Microsoft Office Outlook eller annan e-postklient alt. Webbmail.