Er lokala IT-partner

Vi är stolta över att erbjuda en omfattande uppsättning IT-tjänster som är utformade för att göra din arbetsmiljö både driftsäker och flexibel, så att du kan arbeta effektivt var du än befinner dig. Vårt mål är att förenkla IT för dig, och därför har vi skapat en IT-helpdesk som är tillgänglig efter dina behov. Oavsett om du föredrar att ringa eller maila, finns våra IT-konsulter här för att säkerställa att du har den hjälp du behöver.

Vi samarbetar med välkända leverantörer som Microsoft, Google, Adobe och andra för att ge dig tillgång till de bästa verktygen och tjänsterna. Vårt utbud inkluderar antiviruslösningar, Microsoft 365-paket, molnlagring, VPS (Virtual Private Servers), serverhantering, webbhotell, domänregistrering och SSL-certifikat. Oavsett vilka IT-utmaningar du står inför, kan du lita på oss för att leverera lösningar som passar dina behov.

Vi arbetar proaktivt som IT-partner

För oss innebär proaktivitet att vi inte bara reagerar på problem när de uppstår, utan också arbetar aktivt för att förhindra dem från att inträffa i första hand.

Vårt dedikerade team av IT-experter övervakar ständigt din IT-infrastruktur och identifierar potentiella risker och utmaningar innan de kan påverka din verksamhet. Genom att agera i förväg kan vi säkerställa att din IT-miljö förblir stabil, säker och effektiv.

Vi strävar efter att vara din pålitliga partner som arbetar i förväg för att minimera driftstopp, säkerhetsrisker och andra IT-utmaningar. Med vår proaktiva inställning kan du känna dig trygg i att vi alltid är ett steg före när det gäller att säkerställa att din IT-miljö fungerar smidigt och stöder din verksamhet.

Välkommen till Kust IT, vi finns för att göra din IT-upplevelse enkel och effektiv.

Behöver ni hjälp med er IT?

Välkommen att fylla i dina uppgifter nedanför, vi kontaktar er inom 24 timmar.