WordPress hemsidor: Optimerade för Högre Synlighet på Google

Vi är stolta över att idag vara den pålitliga partner som hjälper över 400 företag med sina hemsidor. Vi ser fram emot att även få möjligheten att hjälpa er att lyckas online. Låt oss hjälpa er med den digitala resan– kontakta oss idag för att komma igång.

Offert / Teamsmöte?

Välkommen att fylla i dina uppgifter nedanför, vi kontaktar dig inom 24 timmar.

  Nedanför ser ni ett urval av våra hemsidepaket

  Hemsidepaket WordPress Badhus och gym

  Vi har hemsidepaket för badhus och gym. Som redaktör kan ni enkelt ändra information, bilder och öppettider. Har ni ett bokningssystem så integrerar vi det.

  Hemsidepaket WordPress Ekonomi, juridik & konsulttjänster

  Vi har hemsidepaket till er som har verksamhet inom ekonomi, juridik & konsulttjänster. Vi har många kunder inom redovisningsbyråer och advokatbyråer.

  Hemsidepaket WordPress Entreprenad, mark och anläggning

  Vi har hemsidepaket för er som verkar inom entreprenad, mark och anläggning. Vi har mycket flexibla hemsidepaket att erbjuda oavsett om ni vill visa pågående projekt eller avslutade projekt på er hemsida.

  Hemsidepaket WordPress Fastighetsmäklare

  Mäklarhemsida mot Vitec eller MSPECS som Mäklarsystem. 10 års erfarenhet av Vitec och 6 års erfarenhet av MSPECS. Vi har hemsidepaket till fastighetsmäklare.

  Hemsidepaket WordPress Fastighetsbolag

  Vi har hemsidepaket för fastighetsbolag. Ni kan skapa, hantera och publicera fastigheter, bostäder och lokaler i vår fastighetsmodul. Intresseanmälan kan besökare göra per objekt eller generell ansökan. Fastighetsmodulen är flexibel och anpassas efter era behov.

  Hemsidepaket WordPress Fordonsförsäljning

  Vi har hemsidepaket till er som vill kunna publicera och hantera fordon till försäljning på hemsidan. Ni kan enkelt lägga ut fordon till försäljning på er hemsida, uppdatera information och lägga ut bilder. Erfarenhet att integrera mot Bytbil.

  Hemsidepaket WordPress Hantverkare- serviceföretag

  Vi har satt samman bra hemsidepaket till företag inom hantverkare exempel elektriker, snickare, vvs, målare, grävare m.m. Mycket flexibla och anpassningsbara hemsidepaket beroende på era önskemål.

  Hemsidepaket WordPress Hotell och konferens

  Vi har hemsidepaket som passar till hotell och vandrarhem. Här kan ni enkelt visa lediga rum. Med eller utan bokningsfunktion. Om ni har ett externt bokningssystem kan vi göra integration mot det.

  Hemsidepaket WordPress Hustillverkare / försäljning

  Vi har hemsidelösningen till er som säljer och tillverkar hus. Hemsidemodul för att enkelt lägga upp och justera olika hustyper.

  Hemsidepaket WordPress Hår och skönhetsvård

  Vi har hemsidepaket till er som driver frisörsalong, skönhetssalong m.m. Som redaktör kan ni enkelt ändra innehåll, prislistor och öppettider.

  Har ni ett externt bokningssystem så anpassar vi så att det blir tillgängligt att boka direkt på er hemsida.

  Hemsidepaket WordPress Hälsa och sjukvård

  Vi har hemsidepaket till er som har verksamhet inom Tandvård, Ögonklinik osv. Som redaktör kan ni enkelt ändra innehåll och öppettider.

  Har ni ett externt bokningssystem så anpassar vi så att det blir tillgängligt att boka direkt på er hemsida.

  Hemsidepaket WordPress Butik- Detaljhandel

  Vi har hemsidepaket till er som driver butik- detaljhandel. Som webbredaktör kan ni enkelt ändra innehåll och öppettider. Man kan börja med en enklare hemsida som man sedan ansluter mot vårt webshop koncept.

  Hemsidepaket WordPress Restaurang och café

  Vi har flera olika hemsidepaket anpassade till restauranger och caféer. Där ni lätt kan presentera alltifrån fast meny till veckans meny.

  Hemsidepaket WordPress Tillverkning & industri

  Vi har hemsidepaket där ni kan nå ut och marknadsföra er tillverkning och produktion. Från mindre hemsidepaket med färre antal sidor till större hemsidepaket med flera hundra undersidor finns att välja mellan. Som redaktör kan ni skapa och förändra allt innehåll.

  Hemsidepaket WordPress Utbildningsverksamhet

  Vi har hemsidepaket där ni kan marknadsföra er utbildningsverksamhet. Publicera information om utbildningar och utbildningsschema med koppling till onlinebokning. Vi erbjuder även helhetskoncept för digital e-learning som verksamhetssystem.

  Webbshop enkelt genom vårt koncept, WordPress e-handel

  Starta webbshop enkelt genom vårt koncept, WordPress e-handel. Integration med betalningssystem såsom Klarna, PayPal, PayEx osv.

  Hemsidepaket WordPress till föreningslivet

  Sedan 2009 har vi levererat hemsidor till föreningslivet.
  Alla ska ha råd med en hemsida, vi har tagit fram anpassade hemsidepaket även till föreningslivet oavsett storlek på föreningen.

  Hemsidepaket WordPress Bostadsrättsförening

  Vi har hemsidepaket anpassade till bostadsrättsföreningar. Med och utan medlemsinloggning. Som redaktörer kan ni hantera allt innehåll på er föreningshemsida. Föreningen kan man börja med en enklare föreningshemsida och utveckla den löpande.

  Hemsidepaket WordPress Fiberförening

  Vi har hemsidepaket anpassade till fiberföreningar. Med och utan medlemsinloggning. Som redaktörer kan ni hantera allt innehåll på er föreningshemsida. Föreningen kan man börja med en enklare föreningshemsida och utveckla den löpande.

  Hemsidepaket WordPress Idrottsförening

  Vi har hemsidepaket anpassade till idrottsföreningar. Med och utan medlemsinloggning. Som redaktörer kan ni hantera allt innehåll på er föreningshemsida. Föreningen kan man börja med en enklare föreningshemsida och utveckla den löpande.

  Hemsidepaket WordPress Intresseorganisation

  Vi har hemsidepaket anpassade till intresseorganisationer. Med och utan medlemsinloggning. Som redaktörer kan ni hantera allt innehåll på er föreningshemsida. Föreningen kan man börja med en enklare föreningshemsida och utveckla den löpande.

  Exempel MC-Klubbar, Husbilsföreningar, Folkparker osv.

  13+ Års Erfarenhet inom WordPress och Google

  Vi har över 13 års erfarenhet av att arbeta med WordPress som plattform. Under dessa år har vi levererat hemsidor till företag i alla branscher runt om i hela Sverige och utanför Sverige. Våra utvecklare har bred kompetens för att klara alla tänkbara integrationer mellan hemsidor och andra system som exempel Mäklarsystem, ekonomisystem, kundvårdssystem mm.

  Vi är en helhetsleverantör, det innebär att vi erbjuder våra kunder domän, webbhotell och e-posttjänster. Detta för att ni endast ska behöva ha en leverantör att vända er till när det gäller hemsidan och tillhörande drifttjänster.

  Vi erbjuder alla våra kunder även servicepaket till hemsidan. En tjänst som ger er trygghet i att någon ser efter och tar hand om er hemsida. Varmt välkommen till oss på Kust IT.